torstai 11. huhtikuuta 2013

Työhuone


Muistatteko vielä, kun ehkä kuukausi pari sitten maalasin työhuoneen? Tällainen siitä sitten tuli.


Maali on Tikkurilan S486 Vulkaniitti, eli tuollainen ihana myyränharmaa. Tykkään siitä todella.


Huone ei vieläkään ole ihan valmis. Seinälle tarvitaan jotain, ja mattokin puuttuu. Saattaa olla, että uusi olohuoneen matto muuttaa tänne. Se on nimittäin osoittautunut oikeaksi koirankarvaimuriksi, joten siirtäisin sen mieluusti vähän vähemmän keskeiselle paikalle.

Mmm. Huoneen toinen seinä on myös vaiheessa. Katsotaan, mitä sinne keksin.


Tässä eivät todellakaan ole kaikki kirjamme. Niitä on kahden hyllyllisen verran tuolla vastapäisellä seinustalla, pinoittain rottinkiarkussa ja yhdessä kadonneessa muuttolaatikossa. 

Rakastan kirjoja. Sekä niiden sisältöä että ulkonäköä. Ne ovat mielestäni ihana sisustuselementti ja tekevät tunnelmasta kodikkaan. 

(Psst. On meillä muitakin kirjoja kuin kuolemattomia rakkaustarinoita.;) Mies ei oikein lämpeä Kaari Utriosta ja Jane Austenista.)


Tässä on supersurffiauto. Se on mielestäni aivan mahtava.


Hattulaatikot pitävät sisällään sekalaisen joukon askartelutarvikkeita. Halpa ja hyvä säilytysratkaisu.


Näistä teen ehkä vielä joskus jotain.




Huomenna on perjantai, jippiii! Se tarkoittaa Warm Bodies -leffaa (kyllä, on ihan normaalia, että +30 v naiset innostuvat teinizombierakkaudesta), nepalilaista, poppareita ja isoa lasia viiniä.

Ihanaa loppuviikkoa!

Kristiina 

6 kommenttia:

  1. Onpa teillä kiva verho työhuoneessa! Jotain tuollaista olen kaavaillut meidän olohuoneeseen. Meillä on nyt olohuoneen mattona Ikean blogimatto, mikä on meidän talouden ensimmäinen villamatto. Tuntuu, että siihen jää koko ajan jotain kiinni ja vaikka kuinka imuroi, niin aina näkyy joku hius tai langanpätkä. Jossain vaiheessa kävin sitä jo oikeasti läpi tarraharjalla. Nykyään taltutan tympimiskohtauksen himmentämällä valaistusta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään tosi paljon valkoisista laskosverhoista. Nuo työhuoneen verhot ovat varmaan Ellokselta. Meidänkin karvaimurimatto on Ikeasta, tuntuu että se tosiaan imee ihan kaiken itseensä.:)

      Poista
  2. Ensinnäkin ihanaa kun on työhuone! Tykkään tuosta harmaasta, se on hyvä tausta kaikelle. Kirjat ovat kiva "sisustuselementti" kunnes niitä on aivan liikaa ja hyllyt ulottuvat lattiasta kattoon :) nimimerkki kokemusta on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, työhuone on kiva.:) Täytyy kuitenkin tunnustaa, että vähintään puolet ajasta levittäydyn työkoneineni ruokapöydän ääreen.;) Jos kirjahyllyt ulottuvat lattiasta kattoon, silloinhan on jo melkein oma kirjastohuone - Dream!:)

      Poista
  3. Todella kaunis ja inspiroiva työhuone! Niin nätit ja kivat nuo kangas-pussukat, joissa kivasti pikkujutut voi säilyttää - tuo upea surffiauto myös lähettää iloisia ajatuksia liikkeelle :) Ihania valokuvia!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Nina! Vielä kun saisi muutkin huoneet kuntoon, mutta kohta siirryn kyllä kesän ajaksi sisustamaan ulos.;) Surffiauto muistuttaa keskitalvellakin siitä, että jossain surffataan auringossa. Siinä on mielestäni jotain tosi veikeää.:)

    VastaaPoista