sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aamiaisia ja ratkaistu arvoitus



Lauantaiaamuissa on jotain erityisen suloista. Saa nukkua pitkään, venytellä rauhassa sängyssä, avata varovasti silmät. Sitten voi tepsutella alakertaan ja tehdä lauantaiaamiaisen. Kerätä lautaselle tuoretta leipää ja hyvää juustoa. Pilkkoa kulhoon makeaa mangoa. Olenko kertonut, että r-a-k-a-s-t-a-n mangoa? Nyt on niiden aika.


Aamiaisen jälkeen voi suunnata metsään.


Tutkailla puiden oksien jääkiteitä ja harmitella, että kunnon kamera jäi kotiin. 


Nostaa katse puiden latvoihin, vaihtaa perspektiiviä. Kuinka usein katsotte ylöspäin?


Selvittää öisten liekkien arvoitus.;)


Nauttia vapaudesta.


Katsoa pitkälle, juosta lujaa. Telmiä lumessa.


Antaa auringon houkutella. Juoda kevään kolmannet terassikahvit t-paidassa (ja villasukissa).


Herkutella. Katsoa Hakekaa kätilöä.


Sunnuntaiaamutkin ovat kivoja. Silloin voi vaikka syödä vähän terveellisemmän puuroaamiaisen (kaurahiutaleita, pähkinöitä, luomuomena, vattuja, ruokalusikallinen pellavansiemenöljyä, kanelia, soijamaitoa) ja kääntää auton nokan kohti Turkua. Herkutella äidin kanssa, ulkoilla neljän karvaturrin kera, parantaa maailmaa. Huristaa illalla takaisin, kirjoitella vähän ja kerätä energiaa uuteen viikkoon.

Miten teidän viikonloppunne sujui?

Kristiina 

4 kommenttia:

  1. Viikonloppusi kuulostaa ihanan loivaliikkeiseltä ja herkulliselta. Minun viikonloppuni molemmat päivät kuluivat ystävien tapaamisen merkeissä, lauantaina blogiystäviä ja sunnuntaina puutarhaystävän luona kahvilla ja herkuttelemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loivaliikkeinen = ihana sana!:) Hyvältä kuulostaa sinunkin viikonloppusi. Mukavaa iltaa ja alkavaa viikkoa!

      Poista
  2. Oi mikä unelma viikonloppu! Tuo valokuva lumisesta polusta on aivan ihana ... tuoden kasapäin mukavia muistoja hankiaisista , pääsiaisretkistä ja muista mukavista :) Minäkin nautin viikonloppujen rauhaisista aamuista ja hitaista aamuaisista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonlopuissa on ihanaa juuri se, kun ei ole kiire minnekään – jos ei ole hankkinut itselleen ohjelmaa siis. Meillä on nyt mennyt monta viikonloppua aika saman kaavan mukaan, kun on ollut niin ihana auringonpaiste: ensin hidas aamupala, sitten pitkä lenkki ja terassikahvit.:)

      Poista