tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lomakuvia meiltä ja muualta


Heips! Tässä pieni kollaasi Instagramilla napatuista lomakuvista. Onko teistä kuinka moni Instagramissa? Oma profiilini on yksityinen ja jaan kuvani vain kavereilleni, ja tietenkin teille osan, mutta olen totaalisen koukussa instailuun. Kuvanlaatu ei tietenkään ole erityisen hyvä, kännykän näytöllä kuvat ovat kivoja, mutta tänne suurennettuina usein aika rakeisia ja epätarkkoja.

Lomaa on vielä melkein viikko jäljellä ja ihanaa on ollut. Ensin vähän aikaa kotimaisemissa, sitten Kreikassa ja nyt mökillä. Kaikki kivaa vastapainoa arjelle. Ja jotain hyödyllistäkin olen saanut aikaan: mustikoita on kerätty ämpärikaupalla talven varalle ja aloitin pitkästä aikaa neulomisen! Ilmassa on ollut sen verran syksyä, että teki mieli uutta kaulaliinaa. Ajattelin sen valmistuvan ehkä syyskuuksi, mutten pystynytkään laskemaan puikkoja käsistäni ja valmista tuli jo eilen! Näytän lopputuloksen vähän myöhemmin.

Niin ja nuo kollaasin otukset ovat Skiathoksen hotellimme koira ja kissa. Suloisia tyyppejä.

Kesäistä viikkoa!

Kristiina 

2 kommenttia:

  1. Ihastelin noita kuviasi ja huomi kiinnittyi tuohon kauniiseen keltaiseen työhön, mitähän siitä mahdollisesti syntyypi??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinkin vaativa työ kuin kaulahuivi.;) Just hyvä mun osaamistasolle.:)

      Poista