keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun ainekset

 


Otetaan päivä auringonpaistetta, puolikas vaeltelua meren rannalla, hetken piknik rantakallioilla. Lisätään muutama lasillinen kuohujuomaa, iso lautasellinen parsarisottoa, kahvilan koirille avoimet ovet ja pari vadelmamunkkia. Niistä oli vappu tehty.
 
 
 
Meren äärellä tuntui jo kesän läheisyys. Aurinko lämmitti poskia, tai ehkä se oli viini. Aalloilla kimmelsi, taivas katsoi alas kirkkaansinisenä.
 
 
 
 
Hiekkaranta oli autio. Koiramme käyttäytyivät mallikkaasti.
 
 
 
Kahvila Kampelan terassi Vuosaaren rannassa oli täynnä, ihmisiä ja koiria. Tänne ovat lemmikit tervetulleita, nakkejakin on kuulemma tarjolla.
 
 
 
Vadelmamunkki ja kahvi pahvimukista. Kesä.
 
 
 
  
Miten teidän vappunne meni?
 
Aurinkoa loppuviikkoon ja lämpimästi tervetuloa Kolmen koti rannikolla! 
Kristiina  

 

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, sula meri ja aurinko samassa kuvassa tekee heti kesäisen fiiliksen. Meilläkin on tänään herkuteltu parsarisotolla. Tuore parsa on niin herkkua! Vappu on mennyt rauhallisesti teemalla hyvä seura, ruoka ja juoma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parsa on ihanaa, voisin syödä sitä vaikka joka päivä! Hyvältä kuulostaa tiedänkin vappu, teemat kohdillaan.:)

      Poista
  2. Meri näyttää tosiaan jo kesäiseltä. Vappupäivä kului pihatöitä tehden, rannalla retkeillen ja kasvua ihastellen superrauhallisissa merkeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se aurinko ja sininen taivas, heti tuntuu kesäisemmältä. Superrauhallisuus tekee välillä erityisen hyvää, varsinkin jos se tarkoittaa noin kivoja puuhia.:)

      Poista
  3. Kiitos! Ihanissa maisemissa olet vappusi viettänyt, meillä vappupäivä vietetty yhtä upeissa maisemissa. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävikin jo lukemassa, meressä vain on sitä jotain.:) Ihanaa loppuviikkoa!

      Poista
  4. Ihana vappu teillä! Tuota Kampelaa en tiennytkään tuolla olevan, pitääkin mennä joskus piipahtamaan. Meidän vappu meni satamassa veneen kimpussa ja paljon saatii aikaiseksi. Veneen lasku häämötää jo tulevana viikonloppuna. Niin kiirettä piti, että en ennättänyt edes blogiin päivitystä tekemään =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa piipahtaa! Kesällä kahvilan edustalla kelluu kymmeniä purjeveneitä ja siellä käy aika vilske. Minäkin haaveilen omasta veneestä...ehkä sitten joskus.:)

      Poista