tiistai 26. kesäkuuta 2012

Dear stress, let's break up

Kävin juhannusaattona varsin kurjalla juoksulenkillä: jalka ei noussut, väsytti, seitsemän kilometrin lenkki tuntui 17 kilometrin mittaiselta, oli kuuma, tukalaa ja energia ihan nollissa.

Koska edellisellä lenkillä oli sama ikävä fiilis, ja sekin lenkki oli lyhykäinen, menin mökille palattuani kiskomaan työkseen urheilevaa miestäni hihasta ja esittämään painavan kysymyksen: "Miten voi olla mahdollista, että mun juoksukunto on heikentynyt?!"

Vastaus oli hämmentävä ja ajatuksia herättävä. Henkinen väsymys vaikuttaa fyysiseen kestävyyteen. Kyllähän mä sen periaatteessa tiesin (kai), mutta että oikeesti? Ne naisten sporttilehtien "Jos töissä on rankkaa, mene joogaan" -neuvot pitäisi tosissaan ottaa onkeensa?

Nyt siis edessä pieni juoksutauko ja ero stressistä. Eiköhän se kahdeksan päivän kuluttua helpota, kun on aika sanoa hyvästi yhdelle työpaikalle, suunnata lomalle ja alkaa valmistautumaan tulevaan. Jippii!


Kuvat ovat vappupäivältä, jolloin kokkailtiin ystäväiseni Iriksen kanssa. Mukana menossa olivat tottakai muutkin tiimeihin kuuluvat tyypit.;) Ja kuvat on otettu pokkarilla, koska en tuolloin vielä omistanut uutta rakasta leluani.

Kristiina  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti