maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus takana, loma pian edessä...

Seitsemän työpäivää! Sitten on vuorossa LOMA ja sen jälkeen UUDET HAASTEET! Olen ihan intopinkeenä, ja seitsemän vaivaista päivää nyt kestää miten päin vain! Tosin meillä on huomenna palaveri, joka hieman huolettaa...mitään kivaa tuskin on luvassa.

Meidän juhannuksemme meni varsin rauhallisissa merkeissä mökillä. Oli muuten ihanaa. En tehnyt muuta kuin nukuin, söin, ulkoilin, lueskelin naistenlehtiä, söin vähän lisää, saunoin, uin, join viiniä, söin taas ja katsoin futista. Tuon viimeksi mainitun olisin kyllä voinut jättää vähemmälle tai vaikka pois ohjelmasta kokonaan, mutta minkäs teet, kun koko muu poppoo kokoontuu kisakatsomoon.

Juhannusmenu piti sisällään vaikka mitä ihanaa, mutta keskityin niin kovasti syömiseen, että yhtään kuvaa en saanut napattua. Listalla oli muun muassa savustettuja ahvenia, graavisiikaa, hirvipihvejä, ihka oikeita karjalanpiirakoita, sienipiirakkaa, raperperipiirakkaa, mansikkakakkua ja kesän ehdoton suosikkini: sillikaviaari.

- 1 prk smetanaa
- 2 sillifilettä
- iso sipuli
- 2 keitettyä kananmunaa
- tilliä

Silppua kaikki ainekset ja sekoita keskenään. Pistele poskeesi. Nam!
















Kristiina  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti