sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Silkkitassun merkkipäivä

Meille muutti kolme vuotta sitten joulukuussa pieni mustavalkoinen karvapallo, Silkkitassu nimeltään. Kun muuton aiheuttamasta järkytyksestä oli selvitty, kaatoi uusi perheenjäsen ensi töikseen joulukuusen  ja jäi tietenkin itse sen alle. Seuraavaksi pentu päätti pureskella sähköjohdon poikki: seurauksena kamala pamaus ja väläys ja pöydän alle piiloutunut koiralapsi. Sitten lähdettiin ulkoilemaan ja neiti onnistui jotenkin keplottelemaan itsensä irti pannasta. Pimeä talvi-ilta, musta koira, lähestyvä auto. Onneksi se auto ajoi hiljaa ja ehti pysähtyä. 


Kaikesta pentuajan kohelluksesta siis selvittiin, ja Silkkitassu täytti tiistaina kolme. Merkkipäivän kunniaksi sankari pääsi synttäripotrettiin - tosin se ei olisi mallia vähempää voinut kiinnostaa. Silkkitassu alkaa yleensä aina yrmyilemään heti, kun vain näkeekin kameran. Joko se menee makaamaan ja kääntää päänsä pois tai sitten näyttää muuten vain tylsistynyttä naamaa. Kun vielä kaiken lisäksi päähän puettiin ihan kamalan nolo synttärihattu, niin ei hymyilyttänyt sitten yhtään.


Onneksi emäntä sentään tajusi antaa kuvauksen jälkeen palkaksi juustoa ja metsälenkin varrelta löytyi ihania keppejä ja mutalätäköitä. Niistä on Silkkitassun onnen päivät tehty.:) 

Kristiina  

4 kommenttia:

  1. Onnittelut Silkkitassulle, synttärisankari näyttää oikein hienolta hatussaan yrmeästä ilmeestä huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silkkitassu kiittää ja toivoo seuraavaksi synttäriksi hatun sijasta nakkeja.;)

      Poista
  2. Paljon onnea ihanalle silkkitassulle ♥ Minusta hän on synttärikuvassa vain cool, niin kuin tuonikäisten kuuluukin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Silkkitassu on tosi cool lähes aina, oikea arvonsa tunteva koiraneiti.:)

      Poista