sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aurinko ja raparperipannari


Kuinka rakastankaan kevätalven aurinkoa! Tänään on ollut ihan mahtava ulkoilusää, tuntui että koiratkin nauttivat vielä enemmän kuin yleensä. Ja meillähän siis rynnätään riemusta haukkuen ulos vaikka siellä sataisi räntää vaakasuoraan tai raivoaisi hirmumyrsky. En ole ikinä ihan ymmärtänyt, että jotkut koirat kääntyvät sateen sattuessa takaisin kotiin (niitäkin kuulemma on). Meillä ei sellaisesta ole kuultukaan.;)

Hähhähhää, et saa mua kii!



 Kolmen tunnin lenkin jälkeen myös tämä vähän terveellisempi raparperipannari oli enemmän kuin ansaittu.

Raparperipannari


6 dl soijamaitoa
4 luomumunaa
2 dl täysjyväspelttijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl raakaruokosokeria
1 tl suolaa
iso tujaus kardemummaa
samanlainen kanelia
noin 2 dl viipaloitua raparperia
vaahterasiirappia

Sekoita kulhossa kaikki muut ainekset paitsi raparperit ja vaahterasiirappi. Kaada taikina voidellulle uunipellille, painele taikinaan raparperin viipaleet ja lorauta päälle vaahterasiirappia. Paista 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.



Ohje on alun perin täältä, mutta muokkasin sitä sen mukaan, mitä kaapista löytyi.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Kristiina 

4 kommenttia:

  1. Onneksi on jo myöhä, alkoi niin tehdä mieli pannaria :) Täytyy kuitenkin joskus kokeilla tuota, ohje vaikuttaa juuri minun suuhuni sopivalta. Koiruleilla riemua riittää aina, mutta aurinko sai ihmisetkin selvästi virkistymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannari on ihanaa, se on jotenkin hyvän mielen herkku ja vieläpä aika terveellinen sellainen.:)

      Poista
  2. Moikka! Löysin blogisi blogilistan kautta. Kiva! Piti jäädä vähän pidemmäksikin aikaa lueskelemaan :)

    elamanisanoina.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anne! Kiva kun kävit, tulen pian vastavierailulle.:)

      Poista