maanantai 11. helmikuuta 2013

Maalari maalasi taloa...ja uneksi seinäpapereista

Maalasin viikonloppuna puolet yläkerrasta ja olen sen seurauksena pitkästä aikaa ihan superinnoissani sisustamisesta. Maalaaminen on jotenkin tosi terapeuttista: On ihana nähdä konkreettisesti kättensä jäljet ja saada aikaan jotain täysin todellista. Huhkimisen tuloksen näette sitten, kun huoneissa on muutakin kuin maalia seinillä.

Olen ollut aika pitkään ehkä vähän lannistunut sisustusprojektieni suhteen. Tuntuu, että on niin paljon tehtävää, eikä koti valmistu koskaan. Mutta eihän se niin ole, täällä näyttää koko ajan vähän enemmän kodilta. Ja vihdoin, vihdoin minulla on myös visio siitä, mitä aion tehdä yläkerran ylimääräisille huoneille, eli työ- ja vierashuoneelle.

Tästä innostuneena kävin katselemassa erilaisia tapettivaihtehtoja. Rakastan tapetteja ja pidän aika rohkeistakin, vaikka tiedänkin päätyväni johonkin rauhalliseen vaihtoehtoon.



Svensk Tennillä on mielestäni ihan mahtavia tapetteja. Ihailen varsinkin tuota ylemmmän kuvan punaista Eldblommania aina kun näen se jossain. Saman tapetin sininen versiokin on aika kiva. 


Boråstapeterilla (yllä ja alla) on myös paljon kivoja vaihtoehtoja. Näen päiväunia Falsterbo-kokoelman mustasta syreenitapetista, mutta tuskin meille silti mitään ihan näin romanttista tulee. 


Meillä on makuuhuoneessa tämä kukkatapetti, ja luulen, että siinä on kukkia ihan koko kodin tarpeiksi. 


Kyseinen kielotapetti, Lily of the valley, on Sandbergin valikoimista ja samaiselta valmistajalta löytyy myös yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista vierashuoneen seinään:

Kaikki kuvat valmistajien ja jälleenmyyjien

Tässä Kina Slott -tapetissa on sellaista maailmanmatkaajameininkiä, jota rakastan. Myös jokin beigensävyinen karttatapetti ajaisi saman asian, mutten ole vielä löytänyt sopivaa. Saa vinkata!

Lumista viikkoa, ystäväiseni! 

PS Tiedän, että puoli Suomea kiroilee tätä jatkuvaa lumisadetta, mutta minä rakastan sitä! Metsä on taas ihan uskomattoman kaunis, puiden oksilla on valkoinen pitshuntu ja poluilla kävellessä tuntuu kuin olisi eksynyt Lumikuningattaren valtakuntaan. Tänään törmäsimme puitten välissä myös satuhahmoon: joku oli tehnyt lumesta kauniin veistoksen. Ikinä ei tiedä, minkä mutkan takaa löytyy odottamatonta kauneutta.

Kristiina 

5 kommenttia:

  1. Kauniita tapetteja ja valikoima tuntuu olevan vaarallisen laaja. Muutamia päiviä lapion varressa on saanut minut toivomaan, ettei lunta tulisi enää kovin pajon. Se ei mahdu minnekään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun lumi-innostukseni saattaa liittyä aika vahvasti siihen, että taloyhtiö tekee lumityöt meidän puolestamme. Rivitaloasumisen plussapuolia.:)

      Poista
  2. Aah, mä niin aina rakastan katsella tapetti-ideoiteja! Mahtavia. Ylimmästä tulee mieleni siskoni, jonka edellisessä keittiössä oli juuri tuo tapetti. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetit ovat ihania, vaikeaa on vain sen oikean valitseminen.:) Leppoisaa maanantaita!

      Poista
  3. Yksi hieno beigensävyinen karttatapetti löytyy http://www.mrperswall.fi/tapetti/mr-perswall-tapetti-world-map-p111501-0

    VastaaPoista