perjantai 26. huhtikuuta 2013

Instagram-viikko, tai oikeastaan kaksi

Tiedättekö, mikä kuvaamisessa on mielestäni parasta? Se, että saa ikuistettua kauniita hetkiä. Välineellä ei ole niin väliä.

Olen aika addiktoitunut Instagramiin, ja nappailen sillä kuvia monta kertaa viikossa. Laatu ei tietenkään ole kovin hyvä, mutta kännykän ruudulla kuvat näyttävät kivoilta. Ja viikot tallentuvat kuvapäiväkirjaan.

Se kertoo paitsi tapahtumista, myös siitä, mitä olen pitänyt kauniina tai tallentamisen arvoisena.

Keltainen Pikku Myy -muki oli lahja työkaverilta eräänä vähän huonompana päivänä. Sen tarkoitus oli ilostuttaa. Ristin sen Happy Mugiksi.


Kuvaan usein puita. Ylös katsominen ja perspektiivin vaihto tekee hyvää.

Olen myös suunnitellut aika tavalla puutarhaa.


Hakaniemessä sijaitsee sekä hieno taideteos että Lemon Grass -thairavintola. Suosittelen kumpaakin. 




Uusi lempivälipalani on Sun Speltin spelttinäkkäri. Eikä lakritsi-minttuteekään ole hassumpaa.



Suklaata on syöty ja terassilla loikoiltu.




Ilmojen lämmittyä lenkit ovat pidentyneet. Ei huvittaisi enää olla sisällä ollenkaan.


Olen myös työmatkapyöräillyt, käväissyt Lintsillä ja bongannut ensimmäiset sinivuokot.






Hyvää yötä ja aurinkoa huomiselle!
Kristiina  
EDIT 27.4. PS Rakas MacBookini sanoi eilen sopimuksensa irti kuuden vuoden yhteistyön jälkeen. RIP. Nyt olen miehen koneella ja pohdiskelen ratkaisua pulmaan. Luuletteko, että iPad riittäisi bloggailuun?

4 kommenttia:

  1. Kuvapäiväkirja säilyttää paljon muistoja, ei siinä laatu ole tärkein kriteeri. Huomasin viimeksi Hakaniemessä käydessäni, että siellä on kiitettävä määrä luomuruokakauppoja ja muitakin ihania myymälöitä. Täytyypä kokeilla joskus Lemon Grassia, thairuoka on maittavaa ja hienostunutta. Joka päivä päästään lähemmäs kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Lemon Grassia kannattaa kyllä kokeilla, se on aika pieni, mutta ruoka on hyvää.:)

      Poista
  2. Puhelin nyt vaan sattuu kulkemaan aina mukana, toisin kun painava järkkäri, joten sillä tulee niin paljon helpommin napsittua kuvia oikeasta elämästä ja pienistä hetkistä/asioista. Olen huomannut käyttäväni myös blogissa nykyään usein instagram-kuvia - jopa niin usein, että itseäni se välillä jo ihan häiritsee :D

    Blogien lueskeluun iPad on ainakin mainio, mutta onko pitkien tekstien kirjoittaminen sillä vähän hankalaa? Tosin siihen kai saa myös halutessaan irrallisen näppäimistön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Musta on tullut ihan maaninen instagram-kuvaaja.;) Ja tykkään myös käyttää niitä kuvia blogissa, mutta isolla ruudulla laatu vain näyttää usein harmittavan rakeiselta.

      Käytiin eilen sitten ostamassa se iPad ja naputtelen sillä juuri. Ajateltiin, että turha ostaa enää uutta läppäriä, kun meillä kuitenkin on miehen kone. Ja pitää sanoa: I'm in love! Ulkoinen näppäimistö saattaisi kyllä olla kätevä, kiitos vinkistä!

      Poista