perjantai 19. huhtikuuta 2013

Minikasvihuone parvekkeella








Varastin Cheriltä idean ja tein parvekkeelle lyhdystä minikasvihuoneen, se on nyt krookuksen koti. Oven jätin kuitenkin auki, taitaa muuten tulla sisällä jo kuuma. Voisikohan täällä juoda huomenna aamukahvin?

Lämpimästi tervetuloa Katinka ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Kristiina 

6 kommenttia:

  1. Kaunis koti krookuksella. Lupailivat aurinkoa viikonloppuna, olisi mukava nauttia aamukahvit auringossa seinustalla. Kun ei ole oikeaa kasvihuonetta niin on ainakin tuollainen miniversio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omapa oli ideasi.;) Kiitos siitä, minustakin näyttää tosi kivalta!:) Nyt paistaa aurinko, ulos siis!

      Poista
  2. Voi kiitos! Olipa ihania keväisiä kuvia. Tuli hyvä fiilis. Kannattaa kokeilla ilman muuta aamukahvia huomenna =). Ihanaa ja aurinkoista (sitä on säämies luvannut) viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt se kevät selvästi tulee ja vauhdilla!:) Aamukahvi juotiin kuitenkin sisällä, mutta nyt ulos aurinkoon! Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  3. Oi kuinka ihastuttava idea tuo mini-kasvihuone! Minulla kuivahti juuri semmoinen sipuli-kukka (ei aavistustakaan sen nimestä - olisiko joku "paali-tulppaani / paali-hyasintti) - tuo lyhty-idea voisi toimia hyvin. Oi kuinka on kauniita kuvia - kukkaset tuovat kevään sisälle!
    Kiitos todella paljon tunnustuksesta, Kristiina - ilahduin kovasti lukiessani viestisi :)
    Nauti viikonlopusta, ja paljon rapsutuksia herttaisille karvaturkeille minulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä Cherin idea.;) Omin sen itselleni, kun se näytti niin kauniilta. Minulla kuivahtavat myös kukat sisällä alta aikayksikön, mutta ulkona ne tuntuvat viihtyvän paremmin. Ja ole hyvä: sinulla on ihana blogi!:) Karvaturkit kiittävät ja nauttivat rapsutuksista. Nyt lenkille, aurinkoista viikonloppua!

      Poista