lauantai 20. huhtikuuta 2013

Koiranpäivät



Käymme viikonloppuisin usein pitkällä aamupäivälenkillä jossain vähän kauempana kotoa. Tänään suunta vei Sipooseen, missä kevät ei ollutkaan vielä ihan yhtä pitkällä kuin meillä. 


Lunta oli poluilla vaikka kuinka ja jääkin kantoi vielä parikymmenkiloiset koirat. Pian se on täältäkin kuitenkin tiessään, aamu oli ihanan aurinkoinen ja mittarissa oli lämpöasteita lähemmäs kymmenen.


Tänään mukana oli myös Ruotsissa opiskeleva ystäväni ja Redi-koira. Redi on tolleri, eli novascotiannoutaja. Varsin vilkas punaturkki, täytyy sanoa.



Vauhtia riitti, Pitkäkuono jäi takaa-ajajan asemaan.



Silkkitassu on melkoinen maanikko. Se tietää, että juuri tässä kohtaa keppi usein kesällä lentää veteen. Niinpä se asettui asemiin (ei, se ei todellakaan nuku, se vaanii), eikä edes haitannut, vaikka häntä jäi veteen. Ei tainnut tyyppi edes huomata.


Nyt suunnaksi keskusta, dinneri, vähän viiniä ja leffa. Ihanaa lauantai-iltaa!

Kristiina 

4 kommenttia:

  1. Voi, eläinten riemua, ja ennen kaikkea koirien iloa on ihana katsella. Ne on niin vilpittömiä kaikessa mitä tekevät. Lauantai iltasi ei kuullosta olleenkaan hullummalta. Ei tosin ollut omanikaan. Käytiin venerannassa, syötiin lohta ja parsaa (sekä tietty viiniä) ja nyt sauna lämpiämässä. Nautitaan elämästä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirien kanssa on ihana lenkkeillä juuri siksi, että niillä on aina niin hauskaa.:) Lauantai-iltasi kuulostaa ihanalta, toivottavasti sunnuntai on yhtä mukava!:)

      Poista
  2. Koiratkin ottavat kaiken irti keväästä. Silkkitassu näyttää siltä kuin olisi vajonnut rantamutaan, mutta kyse olikin vain leikistä. Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silkkitassulla on tapana asettua makaamaan juuri noin silloin kun se odottaa, että jotain tapahtuisi. Kun näköpiirissä on keppi, pallo tai frisbee, niin se ei liikahdakaan ennen kuin se lentää - eikä tosiaan näköjään edes huomaa makaavansa puoliksi vedessä.:) Ihanaa sunnuntaita!

      Poista