lauantai 10. elokuuta 2013

Kori, tyynyjä ja lauantaiahdistus


Tiedättekö sen tunteen, kun on vapaapäivä eikä oikeasti huvita tehdä yhtään mitään, muttei osaa vain olla? Pitäisi siivota, pitäisi käydä kaupoissa, pitäisi laittaa ruokaa, pitäisi tehdä jotain kivaa. Ja kaikkien pitäisi-asioiden keskellä huvittaa tehdä niitä vielä vähemmän. Varsinkaan sitä jotain epämääräistä kivaa.

On kummallista olla oman aikansa herra, kun on tottunut siihen, ettei omaa aikaa kauheasti ole.Pitäisi-elämästä voi kuitenkin päästää irti ihan vain hyväksymällä sen, että nyt ei huvita. Jotain sen suuntaista tein tänään jossain lounaan ja shoppailujen välissä. Päätin, etten jaksa enää kiertää kaupoissa, en mennä leffaan tai tehdä mitään muutakaan hyödyllistä tai kivaa ja suuntasin kotiin uusi lehtikori kainalossa. Sitten asettelin vähän tyynyjä, kun kerran teki mieli, ja lähdin koirien kanssa pitkälle lenkille metsään. Nyt istun sohvalla viinilasin kanssa ja kohta ryhdyn lukemaan taas uutta Camilla Läckbergiä. Ihan vain, koska huvittaa.

Ihanaa lauantaita, olkaa lempeitä itsellenne!

PS Kori on Anttilasta Anno-mallistosta, josta löytyy vaikka mitä ihanaa. Jotain hyötyä siis tämän päivän shoppailuista.;)
4 kommenttia:

 1. Koiruleista on hyvä ottaa oppia :)
  Oikeastaan oman aikansa antaa pois jo sillä, että ohjelmoi vaapaa-aikansa täyteen tapahtumia. On ihan oikeutettua olla vain ja nauttia siitä, ettei ole ohjelmaa. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ja koirat ovat kyllä ihan parhaita roolimalleja monessakin asiassa.:) ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Juuri näin! Mäkin olin listannut kaikenlaista tekemistä tälle viikonlopulle. Oikeastaan en olisi jaksanut tehdä mitään eikä oikein huvittanutkaan. Koti on sotkuinen, mutta mä otan rennosti :) Mietin kyllä samaa nyt, kun loma loppui, että saikohan sitä mitään lomallakaan aikaiseksi... Ihme touhua.

  Mukavaa sunnuntaita ja ensi viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea asenne!:) Sitäpaitsi tarvitseeko sitä edes saada mitään tehtyä lomalla, ei musta.;) Ihanaa sunnuntainloppua!

   Poista