torstai 15. elokuuta 2013

Se on tulossa


Kylmät sadepisarat, aavistuksen viilennyt ilma, kultaiset viljapellot, maahan pudonneet lehdet, kaapista kaivetut kumisaappaat, pitkähihainen mekko, punertuvat mustikanvarvut.

Syksy on kirpeä, kaunis ja reipas.

Syksy on märkä, tuulinen ja harmaa.

Syksy on melkein täällä. Pidän siitä, vaikka kastuinkin läpimäräksi pyörämatkallani ja vaikka se pimentää illat enkä vieläkään osaa kuvata hämärässä. Odotan sitä, sillä toivon, että jotain tapahtuu. Ja mikään ei ole niin ärsyttävää kuin odottaa jotakin, joka ei ehkä koskaan tapahdukaan.

Oh well, Universumi ei tee erehdyksiä. Se tapahtuu, minkä kuuluukin tai ainakin niillä main. Sillä välin voi kai vain nauttia matkasta ja ihailla maisemia. Niin kuin nyt viljapeltoja ja keltaisia lehtiä.

Hyvää yötä, parempi varmaan, että menen nyt nukkumaan.;)


PS Lapasia on jo melkein kaksi.10 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva! :)

  http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viljapellot ovat ihanan kuvauksellisia.:)

   Poista
 2. Syksy on jotenkin toimeen tarttumisen aikaa. Sanotaan, että syksyllä kaikki kuolee, mutta minusta tuntuu, että syksyllä herään eloon. Kirpeän kuulaat päivät ovat tervetulleita. Kohta sinulla ei kädet palele :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama fiilis! Kirpeä ilma herättää ja saa toimeliaaksi, kesällä en saa mitään aikaan.:) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Mä olen toisaalta niin innoissani, kun syksy tulee. Voi mietiskellä, mitä uutta harrastusta kenties kokeilisi jne :) Lisäksi voi tunnelmoida ja rakastan niitä kirpeitä syysaamuja! Ihanaa syksyä siis sullekin! Otetaan tästä kaikki ilo irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Syksy tuntuu jollain tavalla aina uudelta alulta. Mä oon myös tosi paljon energisempi, kun ilma vähän viilenee.;) Ihanaa syksyä meille!:)

   Poista
 4. Tosi kaunis valokuva ja ajatuksesi syksyn tulosta ... Täälläkin aamut ovat kirpakan raikkaita, ja pimeä laskeutuu jo puoli yhdeksän aikaan!
  Kävellessä eilen huomasin että osa lehdistä alkaa jo kellastumaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan selkeästi on syksyä ilmassa, mutta tänään taas tuntui, että kesä jatkuukin vielä hetken.:) Kirpsakkaa viikkoa!

   Poista