tiistai 13. elokuuta 2013

Tahdon Tolixin...


...kuusi Tolixia. Ne sopisivat valkoisen ruokapöytämme ympärille niin täydellisesti, että on suorastaan huutava vääryys, että pöytä on joutunut näin kauan tulemaan toimeen ilman niitä. Mutta nyt siihen tulee muutos, kunhan vain teen vähän päätöksiä.


Malli on selvillä: A. Mutta sitten on se väri. Valkoinen ei voi mennä pieleen ja metallikin on aika varma juttu. Mutta entä jos sydämeni sykkiikin vaaleanvihreälle?


Tai punaiselle.


Vaaleansininenkin on jotenkin aika kiva.

Tai entä jos ostaisinkin kaksi valkoista, kaksi metallinväristä ja kaksi värikästä. Voisi toimia ja tyydyttäisi karkinkaipuuni.

Kuvat Pinterestistä hakusanalla Tolix. 

Ikävä realiteetti on, että yksi Tolix A-tuoli maksaa Finnish Design Shopissa väristä riippuen 237–254 euroa. Jospa ostaisin ne yksi kerrallaan. Voisinko olla niin kärsivällinen? Ulkomailta saisi halvemmalla, mutta mistä tietää, että kyseessä on aito tuoli? Osaako kukaan suositella nettikauppoja? Kaiken lisäksi haluaisin kaikkein mieluiten kuluneen näköiset yksilöt.

Ihanaa iltaa, nyt kutsuu metsälenkki ja Tolixit saavat hetkeksi jäädä.;)

P.S. Tuon ylimmän kuvan sisustus on aivan ihana!


8 kommenttia:

 1. Todella hyvännäköisiä tuoleja! Tyylikkäitä ja ajattomia :)
  xx J

  VastaaPoista
 2. Vielä viime vuonna noita oli myynnissä monessakin paikassa, mutta hinta taitaa olla samaa luokkaa kaikkialla Suomessa. En osaa antaa vinkkiä mistä noita löytyisi muualta maailmasta, mutta kannattaa googlettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kamalan kallista.;) Pitää ottaa Google avuksi, mukavaa päivää!

   Poista
 3. Tolixit ovat ihania. Varsinkin toi ylin ois just mun juttu <3 En tosin ole hirveästi ainakaan toistaiseksi vielä himoinnut itselle. Todennäköisesti se päivä vielä koittaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin! Se on tosi kiva.<3 oisin ihan tyytyväinen jos mäkään en himoitsisi niitä, tekee ison loven lompakkoon.;) ihanaa päivää, ihan syksyistä!

   Poista
 4. Minä annoin itselleni luvan ostaa tuolit joita en olisi ennen todellakaan raaskinut ostaa. Kävin jo Ikeassa koeistumassa muutamia niiden tuoleja, mutta sitten päätin, että kyllä mä nyt oikeesti ostan ne mitkä todella haluankin (vaikka ei ikeankaan tuoleissa sinänsä mitään vikaa ole). Aloitin neljästä enkä jaksa oottaa, että saan ne kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tehty! Kannattaa ostaa ne, mitkä oikeasti haluaa, koska muuten käy näin kuin mulle: ostettiin eka sellaiset ihan kivat kun ei raaskittu ostaa tolixeja ja nyt haluun ne kuitenkin.;)

   Poista