maanantai 2. heinäkuuta 2012

Hyvin lyhyesti viikonlopusta

Meillä kävi viikonloppuna vieraisilla ihanainen Miss B. Tehtiin salaattia, juotiin viiniä ja parannettiiin maailmaa. Tyttöjen illat on ihan parhautta!

Tarjolla oli myös raparperipiirakkaa, johon tarvitset:

Pohja

- 100 g margariinia
- 1 dl sokeria
- 1 muna
- 1,5 dl grahamjauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta

Täyte

- 3 dl raparperinpaloja
- 1 prk kermaviiliä
- 1 muna
- 0,5 dl sokeria
- kardemummaa & kanelia

Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan kanamunan kanssa. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Meillä ei ollut grahamjauhoja, joten korvasin ne sämpyläjauhoilla. Päälle vaniljakastiketta, ja nam.;)





Kristiina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti