Tarjolla oli myös raparperipiirakkaa, johon tarvitset:
Pohja
- 100 g margariinia
- 1 dl sokeria
- 1 muna
- 1,5 dl grahamjauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 3 dl raparperinpaloja
- 1 prk kermaviiliä
- 1 muna
- 0,5 dl sokeria
- kardemummaa & kanelia
Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan kanamunan kanssa. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Meillä ei ollut grahamjauhoja, joten korvasin ne sämpyläjauhoilla. Päälle vaniljakastiketta, ja nam.;)
Kristiina ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti