sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Mökkielämää ja hyttystansseja

Otin maanantaina osoitteeksi Pirkanmaan ja siellä Tarjanteen kyljessä sijaitsevan pikkuisen järven. Tuon järven rannalla seisoo eräs ihana hirsimökki, ja mökin pihapiirissä nököttää ystävällisen oloinen punainen aitta. Se aitta on ehkä yksi maailman parhaista nukkumapaikoista.

Melkein koko viikko vierähtikin sitten mökkeillessä, eikä ohjelmaan juuri kuulunut uimista ja saunomista kummempaa aktivitteettia. Tai kävimme me toki pyörähtämässä Tampereella ja Virroillakin, mutta niistä  retkistä lisää myöhemmin. Pääosin päivät kuluivat rennosti oleillen, ja jossain välissä keräsimme, perkasimme ja pakastimme 50 litraa mansikkaa.:)  Noista 50 litrasta tosin vain 20 päätyi meidän pakastimeemme, mutta riittää niistä silti 40 päivälle, jos joka päivä käyttää yhden rasian. Ei hassummin, varsinkin kun mustikat, puolukat, karviaiset, vatut ja viinimarjat vielä odottavat poimijaansa!:)

Mökkiviikkoon mahtui ainoastaan pari pikkuista miinusta: sade ja sen mukanaan tuomat hyttyset. Hyttysiä oli välillä oikeasti ihan liikaa, ja niitä oli pakko huitoa kadoksiin kaikin keinoin.;) Ja se sade. Se tuhosi tenniskenttäprojektin. Mökillä on itse asiassa aina ollut tenniskenttä, mutta nyt se on saamassa pohjakseen hiekkanurmen. Nurmikko vain pitäisi liimata kiinni kuivalla säällä, ja sade alkoi juuri silloin sunnuntaina, kun liimaus piti aloittaa. 

Mutta vielä on kesää jäljellä! Ihanaa lauantaita, ja antaa kuvien kertoa oma tarinansa.:)


Tuo vihreä mekko on alelöytö Mangosta, eikä maksanut melkein mitään. Saappaat ovat lainassa mökiltä, koska olin jälleen kerran vastoin parempaa tietoani pakannut mukaan hellemekkoja, shortseja ja sandaaleja.

Kristiina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti