maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pari putiikkia Pirkanmaalla

Olen loman aikana kierrellyt melko ansioituneesti pieniä ja vähän suurempiakin sisustuspuoteja. Rakastan varsinkin sellaisia putiikkeja, joissa on tarjolla jotain vähän ekstraa, kuten omaa tuotantoa tai vaikka idyllinen kahvila, mutta käyn kyllä katsastamassa kaikki kivannäköiset liikkeet, jotka matkan varrelle osuvat.

Parin viikon takaisella Tampereen reisullamme piipahdimme Tallipihalla. Täältä löytää pikkuisia kojuja, sisustuspuoteja, suklaakaupan ja kahvilan. Mukaan ei tällä kertaa lähtenyt suklaata ja chili-suklaa-kahvia kummempia ostoksia, mutta suosittelen kuitenkin käväisemään, jos liikkuu Tampereella ja käsintehdyt tuotteet kiinnostavat. Chili-suklaa-kahvi ainakin herättää aamuisin, ja minttusuklaa suli suussa.;)


 

Samalla reissulla kävimme myös Kangasalalla sijaitsevalla Marjamäen Pajutilalla, mistä tarttuikin kotiin viemisiksi jotain vähän suurempaa. Toivottavasti saamme tuon ostokseni huomenna asennetuksi paikalleen, jotta voin näyttää sen myös blogin puolella. Pajutilallahan on myynnissä paljon pajusta tehtyjä tuotteita, mutta myös kaikenlaista muuta sisustustavaraa huonekaluista pikkuesineisiin ja puutarhatarvikkeisiin. Lisäksi tilalla on kahvila, josta saa vähän liiankin hyviä kakkuja ja muita ihanuuksia. Pajutila koostuu kaksikerroksisesta päärakennuksesta, sen ympärille levittäytyneistä ulkovajoista sekä pienestä kirpputoritalosta, josta voi tehdä vaikka mitä löytöjä. Jos suuntaa tänne, niin kannattaa siis varata kunnolla aikaa.





Tänään, kun ajelimme mökiltä kotia kohti, pääsin katsastamaan vielä Pälkäneellä sijaitsevan Keltaisen Talon valikoiman. Vanhan mansardikattoisen ja nimensä mukaisesti keltaisen puutalon oven takaa paljastui kaikenlaista pientä sisustustavaraa sekä suloinen kahvila. Selvisin tällä kertaa ulos kädet tyhjinä, mutta kaikeksi onneksi - tai onnettomuudeksi - kyseinen puoti seisoo sopivasti mökkimatkamme varrella, joten vierailen sielä varmasti toistekin.:)






Kristiina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti