sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesämielellä

Olimme muutama päivä sitten kävelemässä meren rannalla, Vanhankaupunginkoskella ja Annalan kartanon tienoilla, ja kamera oli totta kai mukana. Kesäinen Helsinki on kaunis.

Arvatkaapa muuten, keiden makkari on viimein tapettivapaa? No meidän tietty! Olin tänään hirmuisen ahkera ja poistin kaikki loput tapetit. Nyt ei tarvitse muuta kuin maalata listat ja kutsua tapettimies paikalle. Ja maalaushommathan on vaan kivoja. Ihanaa!

Huomenna pakkaan kimpsut, kampsut ja pari koiraa mukaan, ja suuntaan auton nokan kohti Keski-Suomea ja mökkiä. Aion toteuttaa suunnitelmani ja ajella niitä pienempiä teitä, joita mies ei yleensä suostu käyttämään, koska motaria pääsee niin paljon nopeammin. Meinaan pysähdellä, jos siltä tuntuu, napata matkaan mansikoita ja ehkä jätskinkin tai pari.:)

Ja niille, jotka ehtivät jo huolestua: miestä ei ole unohdettu matkasta, se on jo mökillä rakentamassa sinne tenniskenttää. Koska moinen ei oikein vastaa mun käsitystäni rentouttavasta loman aloituksesta, saavun paikalle taktisesti muutaman päivän myöhässä.;)













Kristiina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti