tiistai 17. heinäkuuta 2012

Synttärit Hangossa

Miehellä oli eilen synttärit, ja suuntasimme sen kunniaksi Hankoon. Tiedättehän te, se on se ihana hiekkadyynien ja pitsihuviloiden reunustama iloinen kesäkaupunki, missä vallitsee ainainen leppeä auringonpaiste ja aaltojen letkeä loiske.;)

No juu, totuus oli hieman toisenlainen. Hankoniemellä puhkui jäätävä merituuli, joka toi mukanaan rankkasateen ja osui sitten mantereelle juuri, kun kaarsimme vierasvenesatamaan. Tuijotimme auton ikkunasta kaupungin yllä painavina riippuvia sadepilviä, joilla ei näyttänyt olevan aikomustakaan liikkua ikinä minnekään, ja hetken aikaa synttäripäivä näytti melkoisen synkältä. 

Koska alkuperäiseen suunnitelmaan kuului tallustelua hiekkarannoilla ja piknik-lounas auringossa paistattelevilla kallioilla, mukaan meri-ilmaa haistelemaan oli otettu myös koirat. Ja niin matka mutkistui entisestään: piknik oli ihan pakko unohtaa, mutta kahden koiran kanssa ei kovin helposti ravintolaan käydäkään. Tilanne vaikutti sen verran lohduttomalta, että päätimme noutaa pitsat Classic Pizzasta, ja mutustella ne autossa ennen kurjaa kotimatkaa. 

Classic Pizzan ovella meitä tervehti paitsi nauravainen tarjoilijatyttö, myös sillä hetkellä maailman paras ilmoitus: "Lemmikit ovat meille erittäin tervetulleita.":) Ja niin kääntyi päivä jälleen hyväksi. Sade lakkasi, tuuli tyyntyi ja aurinkokin hieman pilkahteli. Upotimme varpaat hiekkaan, seurailimme joutsenperheen uintiretkeä ja unelmoimme pitsihuviloista. Ja seuraavalla kerralla tarkistan säätiedotuksen etukäteen, ennen kuin suunnittelen retkeä yhtään minnekään.;)


Kristiina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti