keskiviikko 8. elokuuta 2012

Syksyä kotiin

Vaikka elokuu on vielä virallisesti kesää, illat ovat alkaneet pimetä ja aamuisin ennen töihin lähtöä ilmassa tuntee jo aavistuksen pian saapuvan syksyn kirpeydestä.

Olen syksyn lapsi ja nautin aina tästä vuodenajasta. Syksyyn liittyy minulla tietynlainen tarve tarttua toimeen, muuttua ja uudistua. Mieli on täynnä tarmoa ja intoa, enkä yhtään kaipaa kesän huoletonta kepeyttä.

Syystuulten puhaltaessa meillä kotonakin riehuvat aina muutoksen puhurit. Niinpä fiilistelin nyt jo vähän etukäteen ja kokosin pari ihanuutta, joilla ajattelin päivittää sisustuksemme syksyyn.

Mitä sisustustekstiileihin tulee, minulla on yksi suosikki ylitse muiden: Gant, I do love you! Ainoan miinuksen kyseinen brändi saa siitä faktasta, että kun kotiin tulee Ganttia, lompakkoon tulee lovi. Jotain ihanaa aion merkiltä kuitenkin tänäkin syksynä kotiin kantaa.

Se jokin voisi olla joko tämä...



...tai tämä. Melkein samanlainen neulottu tyyny meillä itse asiassa jo onkin, mutta sille kävi vähän ohraisesti, kun nuorempi koiristamme saapui taloon alkuvuodesta. Jos on koiranpentu ja hampaita kutittaa, on loogista nakertaa jotain. Ja kun tunnistaa hyvän sellaisen nähdessään, on ihan yhtä järkevää iskeä hampaansa talon kalleimpaan Gantiin. Tyynyssäni on siis reikä, iso sellainen. 



Tummanfarkunsininen sohvamme kaipaa Ganttien lisäksi jotain valkoista. Norppa onkin tätä aihetta jo sivunnut, mutta koiraperheessä on pakko olla välillä käytännöllinen. Meille ei koskaan tule unelmieni valkoista sohvaa. Piste. En ole myöskään irtopäällisfani, sillä en jaksa olla koko ajan pesemässä ja silittämässä. Niinpä tumma sohva. Ja valkoisia tyynyjä, tyynyjen peseminen kun on aika paljon vaivattomampaa.

Laura Ashleyltä löytyisi ihan kiva vaihtoehto.
Kun ulkona hämärtää, sisälle tarvitaan valoa. Olen himoinnut tätä Rivièra Maisonin seinävalaisinta jo vuoden päivät, ja saan luultavasti haaveilla siitä toiset lisää. Se on ihana. Hinta ei. Ehkä voisin antaa sen itselleni lahjaksi...jos on vuoden tykännyt jostain, eikö se jo kerro, että sen todella tarvitsee?;)


Jos en saa lamppua, aion saada lyhtyjä. Alakertamme sisustus on ehkä aavistuksen merihenkinen, kalusteet ovat sitä sinistä sohvaa lukuun ottamatta valkoisia, ja pari valkoista kynttilänkotia sopisi joukkoon ihan mainiosti. 


Rakastan myös kankaisia lautasliinoja ja massiivisia servettirenkaita. Lexington ei tässä asiassa koskaan petä.

Last but not least, monessa blogissa esillä ollut Tine K:n korikassi. Se olisi hyvä talvipesä kesäkengilleni. Ihan selvästi tarpeellinen.


Kristiina 


2 kommenttia:

  1. Ashleyn tyyny on paras! Tosi söpö. Ja joo suosittelen, että ostat itsellesi lahjaksi sen Maisonin lampun. Syksyn kunniaksi :)

    VastaaPoista
  2. Juu, syksyn ja uusien tuulien kunniaksi. Oisin ehkä ansainnut sen...vaikka se hinta on oikeasti tosi suolainen.:)

    VastaaPoista