sunnuntai 19. elokuuta 2012

Terassiprojekti edistyy

Tiedättekö mitä olen tehnyt tänä viikonloppuna? En sitten mitään, paitsi lukenut, lukenut ja lukenut. Sain lainaksi ihan kamalan jännittävän ja pelottavan kirjan, enkä pysty laskemaan sitä käsistäni. Nyt kuitenkin tsemppasin ja tulin näyttämään, miten terassiprojektimme on edennyt.

Saimme viime viikonloppuna valmiiksi terassilaudoituksen laajennuksen. Uudet laudat ovat vielä ihan erivärisiä kuin vanhat, ja sellaisiksi ne saavat jäädäkin ensi kevääseen saakka. Lautojen pitää nimittäin kuivua kunnolla, ennen kuin ne voi käsitellä.

Kun kerran aloimme ahkeroida, teimme samalla pihalle polun liuskekivistä. Kivet odottavat vielä, että saamme kaivettua ne kunnolla maahan, mutta minusta polku on nyt jo aika kiva:



Myös villiviini on kasvanut kesän aikana hurjasti, ja yritän johdatella sitä kiipeämään seinälle narujen avulla. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen viime viikonlopun saavutuksiimme, ja piha alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että siitä tulee vielä jonakin päivänä oikein passeli.:)



Kristiina 

2 kommenttia:

  1. Minkä kirjan sait? Utelee eräs himolukija joka tykkää jännittävistä tarinoista ja kirjoista joita ei voi laskea käsistä pois ennen kuin ne on luettu loppuun

    VastaaPoista
  2. Heippa! Ja tervetuloa blogiini.:) Kirja on Elizabeth Kostovan The Historian. Ihan hirmuisen jännittävä - tosin kyseinen teos kuuluu melko varmasti niihin kirjoihin, joista joko pitää tai sitten ei. Minä pidän. Kovasti. Ja kerron lisää, kunhan saan sen luettua.:)

    VastaaPoista