lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen


Joulu on ihana juhla, mutta nyt kun se on mennyt, teki mieli riisua koti taas vaaleaksi. Kuusi saa kuitenkin vielä hetken olla, poistin siitä vain punaiset rusetit. 

Joulukukistakin on jäljellä enää jouluruusu, mutta se on yhä kaunis ja valkoinen. Amaryllikselle sen sijaan kävi kehnosti: se venähti pitkäksi ja katkesi. Hyasintit olivat puolestaan jotenkin ihan surkeita tänä vuonna eivätkä edes kunnolla puhjenneet kukkaan. Aika omituista, en muista, että hyasinttien kanssa olisi koskaan ennen ollut moisia ongelmia.


Kuivattu hortensia pääsi siis takaisin omalle paikalleen. Se oli evakossa sohvapöydällä, ja joku on näemmä käynyt vähän nakertamassa sitä. Pitkäkuonoooo!


Suklaasta ei tässä talossa vähään aikaan tule pulaa. Ehkä ihan hyvä, että hiihtokausi korkattiin tänään. Luulin tosin hiihtäväni hirmuista kyytiä, mutta olinkin sivakoinut vain nopeaa juoksuvauhtiani – mikä pettymys.:)

Leppoisia loppuvuoden päiviä ja kovasti tervetuloa CristiinaM!

Kristiina 

4 kommenttia:

  1. Oi kiitoksia! :) Leppoisia päiviä sinnekin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Ihanaa, kun loma vielä hetken jatkuu ja saa nauttia siitä.

      Poista
  2. Jostain syystä makeiskuvat eivät nyt oikein nappaa :) Yliannostus tuli nautittua ja nyt on krapulainen olo. Hiihtokauden avajaiset oli lähellä täälläkin, mutta valoisa aika kului pihan hyötypuuhissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yliannostus on kyllä täälläkin.:) Hyötypuuhathan ovat ihan parasta liikuntaa ja ehkä vähän terveellisempää toimintaa kuin se, että yrittää epätoivoisesti pysyä suksilla vähän turhan kovakuntoisen miehen perässä. Nimimerkillä: en taida pystyä edes kävelemään tänään.:D

      Poista