tiistai 4. joulukuuta 2012

Viisaus sisällämme


Elämässä on silloin tällöin tärkeitä aikoja. Hetkiä, jotka vaikuttavat ehkä pitkälle tulevaisuuteen. Tienristeyksiä, joihin valintamme ovat meidät kuljettaneet ja joissa meidän täytyy jälleen valita. 

 Välillä arjen vyöryessä päälle, stressin ja kiireen kuormittaessa, tuntien ja päivien kiitäessä ohi, on ihana pysähtyä hetkeksi. Hiljentyä ja muistuttaa itselleen mihin oikein on menossa. Joskus mieleen ehkä myös hiipii epäilys, unohdus, epävarmuus. Onko suuntani oikea? Olisiko kuitenkin parempi pelata varman päälle? Pysyä tutussa ja turvallisessa. Lopettaa haaveilu, unohtaa unelmointi.

Onneksi joskus tapaa myös aivan erityisiä ihmisiä. Ihmisiä, jotka muistuttavat siitä, minkä jo tietää. Siitä, että jos vain malttaa kuunnella itseään, valinnat ovat helppoja ja johdattavat oikeaan suuntaan. Siitä, minkä tuntee olevan parasta ja oikein.

Minulla oli ihan mielettömän mielenkiintoinen viime viikko. Tapasin erään viisaan ihmisen, kävin ohjatussa meditaatiossa, katselin kynttilän liekkiä, vaelsin koirien kanssa lukemattomia tunteja lumen peittämässä, hiljaisessa metsässä. Ja pohdiskelin elämää, sen taikaa, valintoja.

Rauhallista viikkoa ystäväiseni!

Kristiina 

P.S. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut, kunhan vain mietiskelin.



2 kommenttia:

  1. Olen kokenut, että kyky hiljentyä on valtava voimavara. Se vapauttaa myös intuitiota, joka helpottaa päätöksen tekoa. Viisaiden ihmisten seurassa tuntee itsekin viisastuvansa. Lähdenkin pitkäksi viikonlopuksi meditoimaan ja kuuntelemaan viisaita ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppusi kuulostaa superihanalta! Intuitioon luottaminen ei aina ole helppoa, mutta kannattaa. Täälläkin on meditointia loppuviikon ohjelmassa.:)

      Poista