sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Terveisiä joulupajalta!




Täällä on leikattu, liimattu, teipattu, leimattu, riimitelty värssyjä kortteihin, tuhottu vanha kirja, syöty herkkuja ja juotu viiniä ihanien korttipajalaisten kanssa (toim. huom. Se viininjuonti olisi ehkä ollut hyvä aloittaa vasta askartelun jälkeen....)


Tuloksena syntyi postikortteja...



Niin monta pakettikorttia, etteivät lahjat taida riittää – vähän innostuin, tässä on ihan vain osa.



Ja tietenkin paketteja. 





Enää pari puuttuu, sitten saa tonttu levätä. Sillä vaikka rakastankin joulua ja lahjojen antoa, jouluostoksilla rynniminen yhtä aikaa tsiljoonan muun ihmisen kanssa ei vastaa käsitystäni rentouttavasta ajanvietosta. Viisas olisi tietenkin hankkinut lahjat vähitellen ja hyvissä ajoin, mutta kun ei...


P.S. Olen ehkä surkein bloggari ikinä. Ilman Instagramia täällä ei nähtäisi kuvan kuvaa ennen kevättä. Kuvasin ihan kaiken järkkärilläkin, mutta ei niitä voi julkaista. En halua keltaisia kuvia, en harmaita kuvia, en kylmiä kuvia, en tärähtäneitä kuvia. Sen sijaan tahtoisin jonkun kivan kuvankäsittelyohjelman, josta löytyisi Instagramin tapaisia filttereitä – realistisuus voi puolestani suksia kuuseen, täällä ei sitä kaivata.;) Jos joku osaa auttaa, saa siis vinkata...ja huippua olisi, jos ohjelma olisi ilmainen ja toimisi Macilla.

Rauhallista adventtia! 

Kristiina  

4 kommenttia:

  1. Kauniita kortteja ja paketteja. On suurta viisautta hoitaa joululahja-asiat ajoissa ja nauttia niiden paketoimisesta ja valmistelusta.
    Itse käytän Photoshopia ja se on kaikkea muuta kuin ilmainen, mutta moni on kehunut ilmaista Photoscapea, mutta siitä taitaa olla vain Windows-versio. Eikös Macin mukana tule iPhoto, silläkin voi tehdä jotakin kuvaeditointia. Macille ilmaisia on ainakin GIMP (http://gimp.lisanet.de/Website/Download.html) ja Seashore (http://seashore.sourceforge.net/The_Seashore_Project/About.html). Jälkimmäinen on kuulemma helpompi käyttää, en ole itse kokeillut kumpaakaan.
    Rauhallista adventti-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvoista! Pitää kokeilla jompaa kumpaa noista.:) iPhoto on ihan surkea :D, sillä onnistuu lähinnä rajaaminen ja sivusuunnassa suoristaminen.

      Poista
  2. Näyttää niin tutulta =) puuhailin samanlaisia hommia viikko sitten, tosin Dantte poika apuna =) Kuvat tuli nyös otettua kännykällä. Tosi hyvä ja helppo Instagramin tapainen on Pixlr-o-matic macille ja ilmainen. Mukavaa joulun odotusta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavia tähtiä olit askarrellut! Mulla oli vähän samanlaisia suunnitelmia, mutta luovuin projektista liian haasteellisena.;) Kiitos vinkistä ja ihanaa joulun odotusta sinnekin!

      Poista