maanantai 31. joulukuuta 2012

Joulukuu kuvina ja tervetuloa 2013!


Joulukuussa askarreltiin ja ulkoiltiin paljon ihanassa talvisäässä: Talvi on ehdottomasti yksi lempivuodenajoistani, siis ne hetket, kun on paljon lunta ja pakkasta, hengitys höyrystyy ulkona, kuulas talviaurinko hohtaa hangilla ja puiden oksat on kuorrutettu jäällä.

Lisäksi tietenkin fiilisteltiin joulua sekä annettiin ja saatiin lahjoja. Paketeista paljastui muun muassa kirjoja (aina yhtä mieluisa lahja), ne toivomani jättiläismukit ja pehmeä torkkupeitto, joka onkin ollut kovassa käytössä.

Myös hiihtokausi on avattu melkein hyvissä ajoin – viime vuonna taisin päästä ladulle ensimmäisen kerran helmikuussa. Saas nähdä, miten pitkälle sukset tänä vuonna vievät. En uskalla vielä vannoa mitään, koska ensimmäisen hiihtolenkin seuraukset tuntuvat vieläkin jaloissa, ja eilen pystyin hädin tuskin kävelemään.:)

Nyt joulukuusta ja vuodesta 2012 on jäljellä enää muutamia vaivaisia tunteja. Pian paukkuvat raketit, ja toivon mukaan Pitkäkuonon ei tarvitse piiloutua sängyn alle. On nimittäin kaverin ensimmäinen uusivuosi meillä, eikä reaktiota voi oikein tietää etukäteen, uusivuosi kun on monen koiran painajainen. Silkkitassu tosin ei aiempina vuosina ole paukuttelusta hätkähtänyt, mutta ulos emme silti kuuden jälkeen mene. Ties vaikka tyyppi lähtisi rakettimetsälle, ainakin lentokoneet, kuumailmapallot ja kuu (!) pitäisi nimittäin paimenen mielestä napata kiinni.

Me vietämme siis uudenvuodenaaton kotosalla koirien kanssa, mutta kuohuvaa ja vähän fancympi dinneri on kyllä tiedossa. On ollut hurjan mielenkiintoinen vuosi, suureksi osaksi oikein hyvä, mutta myös raskaampia hetkiä on mahtunut mukaan. Kohokohdat ovat ehdottomasti Pitkäkuonon saapuminen, uusi työpaikka ja blogin perustaminen. Nyt blogi sulkeutuu tältä vuodelta, nähdään taas ensi vuonna!


Toivotan teille kaikille ihanaa aattoiltaa ja kilokaupalla onnea vuodelle 2013!

Kristiina 



6 kommenttia:

  1. Voi, toivottavasti Pitkäkuono ottaa lungisti paukuttelut =) Meillä kissit onneksi löytää hyvät piilot kylän paukkuteluihin...mukavaa aattoiltaa ja uutta vuotta = kohti uusia seikkailuja avoimin mielin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta, yksittäisistä paukuista ei ole ainakaan vielä hätkähtänyt. Ihanaa uutta vuotta!

      Poista
  2. Onnellista Uutta Vuotta! Toivottavasti paukuttelu ei aiheuta pelkotiloja. Silkkitassu on ilmeisesti ilmatilan valvoja kun taivasliikenne noin kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silkkitassu on tosiaan tarkka ilmatilasta, ja mitä suurempi lennokki, sitä varmemmin se on otettava kiinni.:) Hyvää uutta vuotta!:)

      Poista
  3. Toivottavasti ei paukuttelut ja raketit eivät Pitkäkuonoa hätkäytä ja ilta menee mukavasti :)
    Meilläkin menee tämä ilta kotona, vaikka Sutki ei sisätiloissa räjäyttelystä välitäkään. Pian pitääkin jo lähteä lenkille että ehditään takaisin ennen kuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ainakaan vielä näytä kovin hätkähtäneeltä kumpikaan koirista.:) Makaavat lattialla, järsivät luita eivätkä korvaansa lotkauta paukuttelulle. Hyvä niin. Rapsutuksia Sutkille!:)

      Poista